Ec-H2O vegyszermentes technológia

Ec-H2O vegyszermentes technológia

  • Az ec-H2O vegyszermentes technológia a Tennant által kifejlesztett világújdonság, a környezetvédelem és a költséghatékonyság jegyében. A technológia lényege, hogy a sima csapvizet enyhe elektromos töltéssel látjuk el, melynek következtében egy PH semleges és napi takarításra használt általános vegyszerrel azonos tisztítóhatású oldatot kapunk, vegyszer hozzáadása nélkül.
  • A Tennant az első takarítógép-gyártó cég, mely elektromosan átalakított vizet használ kereskedelmi felületek napi takarítására PH semleges és vegyszert nem tartalmazó oldattal.
  • Az ec-H2O egy új fejezet a napi takarítás fejlődésében. A kevesebb vízfelhasználás illetve a vegyszer nélküli tisztítás egy maximálisan környezetkímélő megoldást eredményez. A kevesebb vízfelhasználással lényegesen szárazabb felületetet kapunk, mint korábban, biztonságosabb lesz a padló, mert nem csúszik. Emellett nem elhanyagolható az egyszerű kezelhetőség sem. Nincs túladagolás, téves vegyszerfelhasználás, csökken az (új) takarító kollégák betanítási ideje. A lényegesen kevesebb vízfelhasználás miatt csökken az ürítési és töltési idő is, ami fokozott hatékonyságot eredményez. Mindezeket összegezve, az Ec-H2O egy abszolút költségcsökkentő megoldás a takarítópiacon nemcsak Magyarországon, hanem világszerte is.
  • Az ec-H2O technológia 2007 végén jelent meg, elnyerve az ISSA 2007 takarítógép innovációs díját. 2008 folyamán a híres R&D Magazin a 100 legkiemelkedőbb technológiai innováció közé sorolta. 2009 tavaszán több ezer pályázó közül nyerte el az Európai Üzleti Innovációs Díjat (EBA), amely a technológiai fejlesztések terén az egyik legnagyobb elismerésnek számít.

Media