ES vízvisszaforgató rendszer

ES vízvisszaforgató rendszer

  • A Tennant által kifejezetten ipari felületekre kifejlesztett ES rendszer olyan területeken alkalmazható – mint egy nagyobb felületű mélygarázs vagy ipari csarnok -, ahol megengedett a víz visszaforgatása, ezzel jelentősen csökkenteni lehet a vízfelhasználást és ezzel a töltési-ürítési ciklusok számát, ami kb. 40%-os többlethatékonyságot biztosít.
  • A technológia lényege, hogy a gép tisztavíz-tartályát tele, a szennyesvíz-tartályt pedig 2/3-ig töltik fel, és ezt a majdnem kétszeres mennyiséget forgatják, tisztítják és szűrik meg háromszor.
  • Ezzel jelentősen csökken a vízfelhasználás, miközben nő az egy feltöltéssel feltakarítható felület nagysága és a hatékonyság is. További előnyt jelent, hogy a tisztításhoz szükséges vegyszer hosszabb ideig és teljes mértékben ki tudja fejteni a vegyi hatását, mivel többször is felhasználásra kerül.
  • Ez egyrészről a kevesebb töltési és ürítési ciklusokból adódóan egy műszak alatt kb. másfél órányi többlet idő biztosít, illetve a vegyszerfelhasználás szempontjából is jelentős költségmegtakarítást garantál.