Kaivac NoTouch 1750 -  

Érintésmentes szanitertisztító takarítógép rendszer

A Kaivac érintésmentes szanitertisztító takarítógép rendszere úgy lett megtervezve, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal távolítsa el a legmakacsabb biológiai szennyeződéseket is.

A No-Touch-Cleaning vegyíti a beltéri magasnyomású mosás, a vegyszer befecskendezés és a nedves porszívózás technológiáit egyetlen komplett, helytakarékos és könnyen mozgatható takarítógép egységbe.

Használatával megakadályozható a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodása a falfelületek, wc csészék, piszoárok, mosdók rejtett helyein is.

A Kaivac 1750 takarítógép használata igen egyszerű: vigye fel a vegyszeres oldatot a felületekre és a padlóra, majd mossa le a szennyeződést a magasnyomású vízszóró pisztollyal. Végül szívja vissza a nedvességet a padlóról, így teljes mértékben eltávolítva a koszt és a baktériumokat. Az eredmény ragyogóan tiszta mosdók, konyhák, lépcsőházak és egyéb területek. Mindez anélkül, hogy a szennyezett felülettel érintkezni kellene.

Takarítson gyorsabban, hatékonyabban és olcsóbban, mint eddig!

  •    Termékcsaládunk közepes méretű, nagyobb teljesítményű tagja.
  •    Könnyen manőverezhető.
  •    Szűk helyeken is egyszerű használni.
  •    Méretének köszönhetően remekül szállítható.
  •   Ideális takarítógép közepes méretű iskolák, kollégiumok, közintézmények, fitnesz központok, gyógyfürdők, üzletek, éttermek mosdóinak takarítására.
Kaivac NoTouch 1750

Média

Ajánlatkérés

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tenrom Magyarország Kft. termékekről, akciókról és újdonságokról részemre e-mailben információkat küldjön.