Kaivac NoTouch 1250 -  

Érintésmentes szanitertisztító takarítógép rendszer

A Kaivac érintésmentes szanitertisztító takarítógép rendszert úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal távolítsa el a legmakacsabb biológiai szennyeződéseket is.

A célok elérése érdekében egy komplett, könnyen mozgatható egységbe van integrálva az automata vegyszeradagoló, a magasnyomású szóró-tisztitófej és a nagy szívóerejű  vízszívó.

Használatával megakadályozható a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodása a falfelületek, wc csészék, piszoárok, mosdók rejtett helyein is.

A 1250 takarítógép használata igazán egyszerű: csak vigye fel az automatán bekevert tisztító oldatot a felületekre, padlókra az alacsony nyomású pisztollyal, majd öblítse a felületeket és a padlót a friss, tiszta vízzel. Öblítse ki a szennyeződést a fugákból, nehezen hozzáférhető felületekről. Végül szívja fel a vizet, így az eredmény egy teljesen száraz és tiszta padlófelület lesz.

Takarítson gyorsabban, hatékonyabban és olcsóbban, mint eddig!

  • Termékcsaládunk legkisebb méretű tagja.
  • Könnyen manőverezhető.
  • Szűk helyeken is egyszerű használni.
  • Kis méretének köszönhetően remekül szállítható.
  • Ideális takarítógép iskolák, kollégiumok, közintézmények, fitnesz központok, gyógyfürdők, üzletek, éttermek mosdóinak takarítására.
Kaivac NoTouch 1250

Média

Ajánlatkérés

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tenrom Magyarország Kft. termékekről, akciókról és újdonságokról részemre e-mailben információkat küldjön.