Mistral 352 DS AIR EX

Mistral 352 DS AIR EX -  

Ipari porszívó

Szívó egység

A Mistral 352 DS AIR EX egy olyan sűrített levegővel működő porszívó, amelyet egy fémházban elhelyezett erős Venturi típusú egység hajt meg. A vezérlőpanel tartalmaz egy levegő nyomásmérőt, egy vákuummérőt, amit a szűrőeldugulás megfigyelésére használunk. Két fogantyú segítségével, amelyek a  gép oldalára vannak elhelyezve, tudjuk könnyen levenni a fémházat, ezáltal könnyen le tudjuk ellenőrizni a szűrőt.

Szűrő egység

A szűrő egy acélból készült szűrőházban van elhelyezve, illetve védve. A szűrőnek nagy területe van ez által biztosítva egy nagy szűrőképességi területet (20 000 cm2), illetve egy megnövekedett szűrőprecizitást (3 mikron). A rendszer antisztatikus a szikrák elkerülése érdekében. A gép felszerelései közé tartozik továbbá egy kézi rázó, ami segíti a Felhasználót, hogy könnyen és helyesen kitakarítsa a szűrőt, egy egyszerű vertikális mozgással. Ily módon megnöveli majd a szűrő élettartamát, illetve a gép teljesítményét. A szívó egység átmérője Ø80 mm, amely a szűrő alatt helyezkedik el, ugyanakkor képes a port, a szilárd halmazállapotú, illetve folyékony halmazállapotú anyagokat felszívni, szűrőcsere nélkül.

Gyűjtő egység

A felszívott anyag egy rozsdamentes acélból készült tartályba kerül, ami 4 kerékkel van ellátva (35 l). Ily módon lehetséges az anyag könnyű és biztos elraktározása. Szükség esetén a felszívott anyag összegyűjthető egyhasználatos műanyag zsákokban. A szívószoba, illetve a tartály rozsdamentes acélból készült (AISI304). A porszívó egy acél alvázra van erősítve, kerekekkel ellátva. A fém alkatrészek le vannak földelve, a szikrázás elkerülése érdekében.

Mistral 352 DS AIR EX

Műszaki adatok

MODELL   MTL 352 DS AIR EX
Atex bizonyítvány ATEX Zone 1, 2 (Robbanásveszélyes gáz)   
21, 22 (Robbanásveszélyes por)
  Bar  
Szükséges levegő M3/h 75
Max. légáram M3/h 150
Max. szívó ráta mm. H2O 5000
Szűrő   Polyeszter Antisztatikus
Szűrő terület cm2 20000
Szűrő hatékonyság Micron L
3
Levegő terhelés a szűrőn M3/M2/h 75
Szűrő rázó   Manuális
Kapacitás Lt. 35
Szívócső átmérő ø 80
Zajszint DB 75
Méretek cm 50 x 60
Magasság cm 127
Súly Kg 35

Opciók

Alkalmazás Kód Leírás
Nagyon finom por A Abszolút szűrő (BIA)  99,995%-os hatékonysággal
Finom por ANT/C 1 mikronos zsebszűrő, M osztályú por felszívására
Nagyon finom por / mérgező por AC (CLASS H) Abszolút szűrő (BIA)  99,995%-os hatékonysággal, H osztályú por felszívására
Maró por és anyagok XXX Teljes rozsdamentes acél építés

Média

Ajánlatkérés

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tenrom Magyarország Kft. termékekről, akciókról és újdonságokról részemre e-mailben információkat küldjön.