Tennant T300 -  

Gyalogkíséretű takarítógép

  • Megbízható takarítási teljesítményt nyújtó, költséghatékony takarítógép, mely bármilyen szilárd burkolatú felületen használható.
  • Különböző munkaszélességgel és kefeegységgel, többféle kivitelben rendelhető - az optimális és lehető legjobb tisztítási eredmény elérésének érdekében: hengerkefe, tányérkefe, rezgőlapos tisztítófej; kefemeghajtással vagy menetmotorral.
  • A vízszívó sín kialakításának köszönhetően a súrológép tökéletesen eltávolítja a koszt és szennyeződést, teljesen száraz felületet hagyva maga után.
  • Könnyen hozzáférhető és tisztán tartható, higiénikus tartályokkal. A tartály feltöltése egyszerű és gyors, a túlfolyás kockázata minimális.
  • A sárgával jelölt karbantartási pontok leegyszerűsítik takarítógép használatával kapcsolatos ismeretek elsajátítását és a napi karbantartást, így előzve meg az ebből származó szervíz és javítási költségeket.
  • A beépített akkumulátortöltő és szellőztető rendszer lehetővé teszi az akkumulátorok biztonságos töltését, zárt fedél mellett is.
  • Rendelhető egyedülálló ec-H20 NanoClean ™ technológiával - Az elektromosan aktivált víz olyan elektromos cellákkal rendelkezik, melyek milliói nagyon apró  mikroszkopikus méretű buborékokat generálnak. Ezek az úgynevezett "nanobuborékok" biztosítják a vegyszermentes munkaoldat erősebb tisztító hatását.
Tennant T300

Műszaki adatok

Munkaszélesség 430, 500, 600 mm, kiviteltől függően
Válaszható fejegységek:  tányérkefe (1 vagy 2 kefével), hengerkefe, rezgőlapos tisztítófej
Felszívófej szélessége 76 cm
Fordulókör 130 cm
Elméleti felületteljesítmény 1580-2230 m2, kiviteltől függően
Tisztavíz tartály kapacitása 42 liter
Szennyesvíz tartály kapacitása 53 liter
Kefék száma 1-2 db, kiviteltől függően
Kefék fordulatszáma 230, 285, 1065, 2200 ford/perc, kiviteltől függően
Zajszint 64,9 dBA  (csendes mód – 57,8 dBA)
Üzemidő egy akkutöltéssel 3-4 óra kiviteltől függően 
Súly (akku nélkül)  98-113 kg, kiviteltől függően

Média

Ajánlatkérés

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tenrom Magyarország Kft. termékekről, akciókról és újdonságokról részemre e-mailben információkat küldjön.