/

Mistral 202 DS

Mistral 202 DS -  

Szívó egység

A szívást két motor biztosítja, amelyek szénkefét használna. Két különböző kapcsolóval működtethetők és egy fonikusan szigetelt fémházban vannak elhelyezve. A motorfej fonikusan szigetelő anyaggal szigetelt, hogy minél jobban csökkentsük a kibocsátott zaj erejét. Úgy van megtervezve hogy a kimenő levegőt a föld felé fújja, így a kibocsátott levegő nem zavarja a gép kezelőjét, illetve nem csinál port a gép körül. A vezérlőegység három kapcsolót, egy vákuummérőt tartalmaz, ami segít a szűrő problémáinak a kiküszöböléséhez.

Szűrő egység

A szűrő egy acélból készült szűrőházban van elhelyezve, ami védő célt is szolgál. A szűrő nagy területet foglal el, ezáltal biztosítva egy nagy szűrőképességi területet (30 000 cm2), illetve egy megnövekedett szűrőprecizitást (1 mikron). A gép felszerelései közé tartozik továbbá egy kézi rázó, ami segíti a felhasználót, hogy könnyen és helyesen kitakarítsa a szűrőt, egy egyszerű függőleges mozdulattal. Ily módon megnöveli majd a szűrő élettartamát, illetve a gép teljesítményét. A szívó egység átmérője Ø60 mm, amely a szűrő alatt helyezkedik el, ugyanakkor képes a port, a szilárd halmazállapotú, illetve a folyékony halmazállapotú anyagokat felszívni, szűrőcsere nélkül.

Gyűjtő egység

Az összegyűjtött anyag egy konténerben raktározódik el (20l), amely kerekekkel van ellátva. A porszívó egy rozsdamentes acélból készült alvázra van felszerelve, két csuklós kerékkel ellátva, melyből az egyik fékkel rendelkezik. Minden egyes fém alkatrész epoxikus festékkel van lefestve.

Mistral 202 DS

Műszaki adatok

MODELL   MTL202 DS
Feszültség Volt
HZ
230 (110)
50-60
By-pass motor N. 2 (single phase)
Erő KW
HP
2,3
3
Max. szívó ráta* mm. H2O 2.300
Max. légáram** M3/h 360
Szűrő típus   patron
Szűrő terület Cm2 30.000
Szűrő hatékonyság CAT (BIA) / micron M
1
Levegő terhelés a szűrőn M3/M2/h 120
Kapacitás Lt. 20
Szívócső átmérő ø 60-40
Zajszint dB(A) 74
Méretek cm 42 x 48
Magasság cm 100
Tömeg Kg 31

Opciók

Alkalmazás Kód Leírás
MÉRGEZŐ / nagyon finom por A H osztályú szűrő (BIA ) , with 99,995% hatékonysággal
Finom por, amely statikus elektromosságot halmozhat fel ANT/C
 
Antisztatikus zsebszűrő, 1 micron hatékonysággal
Por, amely statikus elektromosságot halmozhat fel MT Elektromos földelés a fém alkatrészeknek
Maró por és anyagok X Rozsdamentes acél tartály AISI304
Maró por és anyagok XX Rozsdamentes acél tartály és szűrőház AISI304

Média

Ajánlatkérés