/

Delfin Mistral 352 DS

Delfin Mistral 352 DS -  

Szívó egység

A szívást két motor biztosítja, amelyek szénkefét használnak, három különböző kapcsolóval vannak működtethetők és egy fonikusan szigetelt fémházban vannak elhelyezve. A motorfej fonikusan szigetelő anyaggal van leszigetelve, hogy minél jobban csökkentsük a kibocsátott zaj erejét. Úgy van megtervezve, hogy a kimenő levegőt a föld felé fújja, így a kibocsátott levegő nem zavarja a gép kezelőjét, illetve nem csinál port a gép körül. A vezérlőegység két kapcsolót és egy vákuum mérőt tartalmaz ami segít a szűrő problémáinak a kiküszöböléséhez. Két fogantyú segítségével, amelyek a  gép oldalán találhatók, könneyn levehtjük a fémházat, ezáltal könnyen leellenőrizhetjük a szűrőt.

Szűrő egység:

A szűrő egy acélból készült szűrőházban van elhelyezve, ami védő célt is szolgál. A szűrő nagy területet foglal el, ezáltal biztosítva egy nagy szűrőképességi területet (20000Cm2), illetve egy megnövekedett szűrőprecizitást (3 mikron). A gép felszerelései közé továbbá egy kézi rázó tartozik. Ez segíti a felhasználót abban, hogy könnyen és helyesen kitakarítsa a szűrőt, egy egyszerű vertikális mozdulattal. Ily módon megnöveli majd a szűrő élettartamát, illetve a gép teljesítményét. A szívó egység átmérője Ø80 mm, amely a szűrő alatt helyezkedik el, ugyanakkor képes a port, a szilárd halmazállapotú, illetve a folyékony halmazállapotú anyagokat felszívni, szűrőcsere nélkül.

Gyűjtő egység:

Az összegyűjtött anyag egy konténerben raktározódik el (35 l), amely kerekekkel van ellátva. A porszívó egy rozsdamentes acélból készült alvázra van felszerelve, két csuklós kerékkel ellátva, melyből az egyik fékkel rendelkezik. Minden egyes fém alkatrész epoxikus festékkel van lefestve.

Delfin Mistral 352 DS

Műszaki adatok

MODELL   MTL352DS
Feszültség Volt
HZ
230 (110)
50/60
By-pass motor N. 2 (single phase)
Erő KW 2,3
3
Max. szívó ráta* mm.H2O 2.500
Max. légáram** M3/h 360
Szűrő terület Cm2 20.000
Szűrő hatékonyság CAT (BIA)
Micron
L
3
 
Levegő terhelés a szűrőn M3/M2/h 180
Kapacitás Lt. 35
Szívócső átmérő ø 80
Zajszint dB(A) 74
Méretek cm 50 x 60
Magasság cm 127
Tömeg Kg 40

Opciók

Ragadós por PTFE PTFE kezelt szűrő
Nagy hőmérsékletű por és anyagok NOMEX Nomex gyulladásbiztos szűrő, 250° C-ig
Finom por C (CLASS M) 1 mikronos zsebszűrő
Nagyon finom por A Abszolut szűrő (BIA)  99,995%-os hatékonysággal
Nagyon finom por A/C 1 mikronos zsebszűrő, abszolút szűrő (BIA)  99,995%-os hatékonysággal
Nagyon finom por / mérgező por A C (CLASS H) 1 mikronos zsebszűrő, abszolút szűrő (BIA)  99,995%-os hatékonysággal, mérgező porokra H szintű szűrő
Statikus elektromosságot felhalmozó por ANT Antisztatikus zsebszűrő
Statikus elektromosságot felhalmozó por ANT C Antisztatikus zsebszűrő, 1 micron hatékonysággal
Maró por és anyagok X Rozsdamentes acél építés AISI304
Maró por és anyagok XX Rozsdamentes acél építésű tartály és szűrőház AISI304
Elektromos szerszámok automatikus ki és bekapcsolója AA2720 Egy elektronikus kijelző van elhelyezve a motornál, biztosítva a porszívó szinkronikus be és kikapcsolását

Média

Ajánlatkérés